Elinstallationer

Kontakt os i dag

El og elinstallationer i København, Vanløse, Herlev og Nærum

Når du har brug for en erfaren elektriker med stor ekspertise i elinstallationer og eltjek, så står vi hos Søkvist El-Anlæg klar til at hjælpe dig. På baggrund af vores mange års erfaring inden for branchen tilbyder vi elarbejde til både private og erhverv, og vi rådgiver også gerne i elløsninger inden for grøn energi.

Vi tilbyder:

 • El opgaver

 • Boliginstallationer

 • Ejendomsservice

 • Installation af udvendig og indvendig belysning

 • Hvidevareservice

 • Ladestandere

 • Dør- og porttelefoner

 • Entreprise

 • Køkken

 • Bad

 • Tilbygninger

 • Renoveringsopgaver

Bolig

Har du brug for en erfaren elektriker til at opsætte lamper i din bolig, udskifte eltavlen eller til andre almindelige el-installationer? Så står vi hos Søkvist El-Anlæg klar til at udføre opgaven for dig. Uanset om opgaven er lille eller stor, træder vi gerne til og udfører opgaven professionelt og effektivt. 

 

Vi er autoriserede elektrikere, og vi kan derfor udføre alle former for almindelige elinstallationer i din bolig. Du kan altså altid trygt kontakte os, når du skal have monteret nye installationer eller oplever problemer med boligens allerede eksisterende elinstallationer. Med kompetent hånd klarer vi både el-eftersyn, nyinstallationer og reparationer. 

 

Ejendomsservice

Hos Søkvist El-Anlæg tilbyder vi professionel ejendomsservice i din boligforening eller andelsforening. Vi står gerne for el-service af hele ejendommens elinstallationer, så du altid er garanteret en autoriseret elektriker med kendskab til lige netop din ejendom og dens specifikke installationer. 

 

Vi tilbyder: 

Installation af dør- eller porttelefon


Vedligeholdelse af varmepumper


Udskiftning af el-tavler


Installation af belysning


Reparation af almindelige el-installationer


 

Vælger du os som din faste samarbejdspartner inden for ejendomsservice, er du sikret en pålidelig elektriker, du kan stole på. Vi rykker hurtigt ud, når du har brug for os, hvad enten det drejer sig om lys i opgangen, problemer med dørtelefonen eller noget tredje.

Belysning

Som autoriserede elektrikere træder vi naturligvis til, når du ønsker professionel hjælp til installation af lys og opsætning af lamper. På baggrund af vores store erfaring kan vi hjælpe dig med alt fra ophængning af en enkelt lampe til større belysningsløsninger. Vi rådgiver gerne, så du får skabt de bedste lysforhold med det lavest mulige elforbrug.

 

Vi tilbyder:

 • Opsætning af lamper
 • Installation af spots
 • Udendørsbelysning
 • Intelligent belysning
 • Ophængning af lamper

 

Intelligent belysning

Vi tilbyder at installere intelligent belysning med eksempelvis Philips Hue, Casambi og IHC. Flere og flere får øjnene op for intelligent belysning, og det med god grund. Med intelligent belysning kan du nemlig nemt få kontrol over din belysning, som kan styres via din mobil, stemme eller en smart-fjernbetjening. På den måde kan du sørge for den rette belysning til alle hverdagens situationer.

El-tjek af din bolig

Hvis du overvejer at sælge din bolig er det nødvendigt med et el-tjek af din bolig udført at en autoriseret el-installatør samt en efterfølgende installations-eftersynsrapport. Hos Søkvist El-Anlæg står vores erfarne elektrikere klar til at udføre el-tjek.

 

Vi tilbyder:

 • El-tjek for andelsboligforeninger, forsamlingshuse m.v.
 • Rapport efter el-tjek over ting, som bør og skal forbedres
 • Udarbejdelse af efterfølgende installations-eftersynsrapport

 

Med et el-tjek efterser en autoriseret elektriker dine el-installationer, hvilket er en god sikkerhedsforanstaltning, hvis det er længe siden, du har fået dine el-installationer tjekket.

 

Her kan elektrikeren tjekke din bolig for livsfarlige installationer med risiko for brand- og/eller personskader. El-tjekket er altså ikke blot en god idé, når du går i salgstanker, men også for en sikkerheds skyld.

Grøn energi

Hos Søkvist El-Anlæg tilbyder vi også vedvarende og miljøvenlige energiløsninger, for eksempel installation af solcelleanlæg, varmepumper og ladestandere til elbiler. Når du omlægger din bolig til vedvarende energikilder, så kan du få grøn samvittighed samtidig med, at du ser besparelser på elregningen.

 

Invester i din bolig med solceller

Solceller er en god investering, både i forhold til din ejendom og din fremtidige el-regning. Vi leverer og monterer solceller på både enfamiliehuse, beboelsesejendomme, erhvervsejendomme og større bebyggelser. Solcellerne kan monteres på husets tag, facade, på jorden, i stedet for tag og facadebeklædning eller som solafskærmning. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om de forskellige løsninger.

 

Ladestandere til elbiler

Vi opsætter og installerer ladestandere til elbiler, så det bliver så nemt som muligt for dig at få opladet bilen i din indkørsel, sommerhuset eller ved din virksomhed. Vælger du at lade en autoriseret elektriker om installationen af ladestanderen til din nye elbil, sikrer du dig at det er den korrekte strøm, der bliver trukket. Det er hverken dyrt eller besværligt at få ladestanderen installeret, og vi rådgiver gerne om fordele og ulemper ved de forskellige muligheder.

 

Spar penge med en varmepumpe

Hos Søkvist El-Anlæg følger vi naturligvis med i udviklingen inden for vedvarende energi og nye teknologier. Varmepumper er populære, fordi de både er effektive varmesystemer, der er et miljøvenligt alternativ til sort energi. Vores erfaring siger os, at det næsten altid kan betale sig at installere en varmepumpe i dit hjem eller på kontoret. 

Leveret af