Elektriker i Hørsholm og omegn

Når du skal have installeret eller repareret elinstallationer i Hørsholm, så kan Søkvist El-Anlæg levere en professionel service til rette tid og pris. Med vores store fokus på kvalitet, ansvarlighed og overholdelse af aftaler er vi en elektrikervirksomhed, du kan stole på.

Din lokale elektriker siden 1955

Med vores store erfaring inden for elektrikerfaget har vi kompetencerne til at løse både små og store elektrikeropgaver. Om det drejer sig om faglig rådgivning, installation af belysning, elektriker-døgnvagt, el-eftersyn med dokumentation eller noget helt femte, så står vi klar til at yde en professionel service for både private og erhverv. Vi tilbyder blandt andet service inden for følgende:

  • El-installationer

  • Salg af lamper

  • Varmepumpeservice

  • Montering af solceller

  • El-Hvidevareservice

Korrekt elarbejde til rette tid og pris

Hos Søkvist El-Anlæg vil vi gerne fremstå som en solid og ansvarsbevidst elinstallationsvirksomhed. Derfor gør vi en dyd ud af at levere fagligt korrekt kvalitetsarbejde - hver gang. Uanset opgaven sætter vi en ære i altid at overholde de aftalte betingelser og leveringstider, fordi vi på den måde kan vi levere solide elløsninger til rette tid og pris. 


Selvom vi er en ældre elektrikervirksomhed, der har mange års erfaring inden for elbranchen, stopper vi ikke med at udvikle os. Vi følger hele tiden med i den teknologiske udvikling, så vi altid kan tilbyde vores kunder den rette tidssvarende løsning, der er mest effektiv.

 

Kunden kommer først

Vi sætter altid kunden på førstepladsen, fordi det vigtigste for os er at levere kvalitetsarbejde og god service. I centrum for det frugtbare og tillidsfulde samarbejde er den gode dialog med både nuværende og kommende kunder, og vores kunder vil altid opleve, at vores medarbejdere møder alle opgaver med den rette kampånd.

 

Kontakt din elektriker i Hørsholm

Hvis du har spørgsmål til vores services, ønsker faglig rådgivning eller har brug for en elektriker i Hørsholm, så er du altid velkommen til at kontakte os - også når det er akut. Vi kan hjælpe med stort og småt inden for elinstallationer, belysningsprojekter, varmepumper, hvidevareservice og meget mere. Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud på din opgave på telefon 7874 1936.