Grøn energi

Kontakt os i dag

Grøn energi København, Vanløse, Herlev og Nærum

Hos Søkvist El-Anlæg tilbyder vi også vedvarende og miljøvenlige energiløsninger, for eksempel installation af solcelleanlæg, varmepumper og ladestandere til elbiler. Når du omlægger din bolig til vedvarende energikilder, så kan du få grøn samvittighed samtidig med, at du ser besparelser på elregningen.

Invester i din bolig med solceller

Solceller er en god investering, både i forhold til din ejendom og din fremtidige el-regning. Vi leverer og monterer solceller på både enfamiliehuse, beboelsesejendomme, erhvervsejendomme og større bebyggelser. Solcellerne kan monteres på husets tag, facade, på jorden, i stedet for tag og facadebeklædning eller som solafskærmning. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om de forskellige løsninger.

Ladestandere til elbiler

Vi opsætter og installerer ladestandere til elbiler, så det bliver så nemt som muligt for dig at få opladet bilen i din indkørsel, sommerhuset eller ved din virksomhed. Vælger du at lade en autoriseret elektriker om installationen af ladestanderen til din nye elbil, sikrer du dig at det er den korrekte strøm, der bliver trukket. Det er hverken dyrt eller besværligt at få ladestanderen installeret, og vi rådgiver gerne om fordele og ulemper ved de forskellige muligheder.

Spar penge med en varmepumpe

Hos Søkvist El-Anlæg følger vi naturligvis med i udviklingen inden for vedvarende energi og nye teknologier. Varmepumper er populære, fordi de både er effektive varmesystemer, der er et miljøvenligt alternativ til sort energi. Vores erfaring siger os, at det næsten altid kan betale sig at installere en varmepumpe i dit hjem eller på kontoret.