Søkvist Entreprise

Kontakt os i dag

Vi tilbyder fagentreprise og hovedentreprise

Skal du renovere køkken, badeværelse eller garderobe? Så kan vi være med jer fra idéen opstår og til opgaven afsluttes. Med entreprise kan du samle hele eller dele af dit byggeprojekt under én kontaktperson. Søkvist Entreprise varetager som elektriker hovedentrepriser og fagentrepriser, og vi tager os af alt i forbindelse med byggeprojektet, lige fra planlægning, indhentning af tilbud og forhandlinger til tidsstyring og selve byggeriet.

Alt under én kontaktperson

Når du vælger os til din opgave, tager vi os af alt koordinering og kommunikation med leverandøren af inventar og de øvrige håndsværksfag, så I kun har én kontaktperson hos os. Vores projektledere har stor erfaring og en professionel tilgang, og vi sørger for en indledende forventningsafstemning samt overholdelse af tidsplaner og budgetter. Skulle der løbende opstå udfordringer, sørger vi naturligvis for at informere dig om ændringerne.

 

Samarbejde med leverandører

Vi har igennem mange år i samarbejde med håndværkstagere og leverandører til byggetagere, der kan levere lige netop den løsning, du leder efter. Kontakt os  til en snak om dit kommende byggeprojekt.