Elektriker i Rødovre og omegn

Hvad enten det drejer sig om udførsel eller vedligehold af små som store elinstallationer, faglig rådgivning, elektriker-døgnvagt eller el-eftersyn med dokumentation, så har vi kompetencerne til at udføre opgaven. Hos os er kvalitet og service i centrum, og vi garanterer derfor også altid at overholde aftalte betingelser og leveringstider. 

Din lokale elektriker siden 1955

Leder du efter en professionel elektriker til udførsel eller reparation af dine elinstallationer i Rødovre? Hos Søkvist El-Anlæg leverer vi alt inden for elinstallationer og belysningsprojekter for både private og erhverv over det meste af Storkøbenhavn. På baggrund af vores store erfaring har vi kompetencerne til at løse alle former for elløsninger, uanset om opgaverne er store eller små. Vi kan blandt andet tilbyde: 

  • El-installationer

  • Salg af lamper

  • Varmepumpeservice

  • Montering af solceller

  • Hvidevareservice

Ansvarsbevidst elektriker med kundefokus

Vi er en solid og ansvarsbevidst elinstallationsforretning, som sætter en ære i at levere fagligt korrekt udført kvalitetsarbejde. Vi følger konstant med i udviklingen i elbranchen og stopper aldrig med at udvikle os. På den måde sikrer vi os, at vi altid kan tilbyde de mest effektive og tidssvarende løsninger for vores kunder. 


Kunden er altid i centrum hos os, og det vil især komme til udtryk ved, at vi holder, hvad vi lover. Vi sætter pris på den gode dialog med både potentielle og nuværende kunder, fordi vi har erfaret, at den er alfa og omega for et tilfredsstillende samarbejde.

 

Elektriker-døgnvagt i Rødovre

Er skaden sket uden for arbejdstid, og har du derfor akut behov for en elektriker i Rødovre? Så er hjælpen heldigvis nær. Du kan kontakte os døgnet rundt, hvis der sker akutte skader med dine elinstallationer, så sender vi vores elektriker-døgnvagt ud til dig for at udbedre skaden.

 

Kontakt din elektriker i Rødovre

Når du har brug for en professionel elektriker i Rødovre, så er Søkvist El-Anlæg det rette valg til opgaven. Vi står altid klar med faglig rådgivning og et uforpligtende tilbud, hvad enten det drejer sig om store eller små elinstallationer, belysningsprojekter, hvidevareservice eller noget fjerde. Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud på din opgave på telefon 7874 1936.