Om søkvist el-anlæg A/S

Kontakt os i dag

Høj kvalitet og godt håndværk

Søkvist El-Anlæg har siden 1955 leveret el-installationer og belysningsprojekter i det meste af Storkøbenhavn. Vi adskiller os fra andre el-firmaer, idet vi har både en el-installationsforretning, der leverer el-løsninger til kunder over hele København, og butikker med belysning og hvidevarer. Derfor kan vi tilbyde alt fra professionel rådgivning, levering og montering af hvidevarer til tjek og service af dine el-installationer.

 

Vi følger med udviklingen

Selvom vi er et elfirma med stor erfaring, går vi aldrig i stå, Vi holder hele tiden et skarpt øje med den teknologiske udvikling, så vi kan tilbyde de bedste, mest opdaterede og solide løsninger til vores kunder. Vi tilstræber at være allround og udfører derfor de opgaver, vores kunder kunne tænke sig.

 

God service i centrum

Hos Søkvist El-Anlæg sætter vi kunderne på førstepladsen. Derfor er det vigtigt med en god dialog med både vores eksisterende og kommende kunder. Det vigtigste for os er god service og kvalitet, og vores medarbejdere, både montører og butiksmedarbejdere, har den rette kampånd. Vi udvikler vores medarbejdere til at tage hånd om vores kunder på den bedste og mest konstruktive måde.

 

Vi har en målsætning om at fremstå som en solid og ansvarsbevidst el-installationsvirksomhed med et højt serviceniveau samt om at være kendte for at udføre fagligt korrekt kvalitetsarbejde. Det opnår vi ved at levere den færdige installation til rette tid og pris, samt at vi har et godt samarbejde med dig som kunde.

Vores historie

2021: Maria og Martin (søster og bror) træder ind i ejerkredsen i Søkvist EL-anlæg.

 

2019: Butikken på Herlev Torv lukkes og ny el-afdeling åbne på Harmonivej 4 i Herlev

 

1992: Sønnen Steen Søkvist og hustru Gitte Søkvist overtager virksomheden. De udvider herefter samme år med en forretning og el-afdeling på Herlev Torv 26 og har efterfølgende udvidet forretningen i Vanløse med nabobutikken. Det nyeste skud på stammen er imidlertid butikken i Nærum.

 

1973: Keld Søkvist og hustruen Lis Søkvist udvider firmaet. Den lille butik i Vanløse bliver udvidet fra at være Ålekistevej 36 til 36-38.

 

1955: Søkvist El-Anlæg etableres af el-installatør Keld Søkvist med sin far Christian Søkvist ved sin side. De startede op på Ålekistevej 36 med butik og el-afdeling.