Elektriker i Holte og omegn

Har du brug for en professionel elektriker til montering eller reparation af dine elløsninger i Holte? Så står vi hos Søkvist El-Anlæg klar til at hjælpe dig. Med vores store erfaring kan vi løse både de store og de små opgaver inden for elinstallation og belysningsprojekter, uanset om det drejer sig om privat- eller erhvervskunder

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • El-installationer

  • Salg af lamper

  • Hvidevareservice

  • Varmepumpeservice

  • Montering af solceller

Vi følger med i udviklingen

På trods af vores store erfaring inden for elektrikerbranchen, er vi ikke gået i stå. Vi følger med i og holder hele tiden et skarpt øje med den teknologiske udvikling, så vi er sikre på at kunne tilbyde vores kunder de mest effektive og tidssvarende løsninger. 


Vi står for fagligt korrekt kvalitetsarbejde, og derfor udføres alle elinstallationer naturligvis ansvarligt og med fokus på sikkerheden, uanset om det handler om udførsel, omlægning eller vedligehold af store eller små el-installationer. 

 

Kunden i centrum

Hos Søkvist El-Anlæg sætter vi altid kunderne på førstepladsen. Vi tror på god service og kvalitet, og derfor er den gode dialog med både potentielle og nuværende kunder da også alfa og omega. Vi gør en dyd ud af at møde alle opgaver med den rette kampånd, og vi sørger altid for at overholde de aftalte betingelser og leveringstider. Vores erfaring siger os nemlig, at det er helt essentielt for et godt samarbejde.

 

Kontakt din elektriker i Holte

Har du brug for en elektriker i Holte, hvad enten det er akut, til faglig rådgivning eller udførsel af e-installationer, så står vi klar til at hjælpe dig. Vælger du os til din opgave, er du garanteret en elektriker med kvalitetsfokus, der leverer til rette tid og pris. Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud på din opgave. Giv os et kald på telefon 7874 1936.