Nyheder

Læs de seneste nyheder & blogindlæg her på siden

 • 20/11/2023 - Line Haug 0 Kommentarer
  Spar tid og penge med el-entrepriser hos Søkvist

  Når du står over for et større renoveringsprojekt, så kan Søkvist Entreprise hjælpe dig med alt fra planlægningfasen til selve byggeriet. Vi sikrer, at du sparer tid og penge med vores el-entrepriser, og vi er med dig hele vejen fra idéen opstår, til byggeriet står færdigt. Vi tager os af alt det praktiske fra kommunikation og koordination med leverandører til projektledelse og overholdelse af tidsplanerne. Kontakt os allerede i dag og hør mere om muligheden for en el-entreprise.

   

  Læs mere
 • 20/11/2023 - Line Haug 0 Kommentarer
  Bæredygtig reparation af el-artikler og lamper

  Har du en gammel lampe eller anden elektronik, som du holder af, og som du gerne vil forlænge levetiden på? Hos Søkvist El-Anlæg reparerer vi de ting, du holder af, og vi er stolte af at være eksperter inden for reparation og vedligeholdelse af el-artikler og lamper.

   

  Læs mere
 • 20/11/2023 - Line Haug 0 Kommentarer
  Hvidevareservice: Skal du købe nyt eller få repareret dine hvidevarer?

  Når dine hvidevarer sætter ud, har du brug for erfarne teknikere, der kan rådgive dig. Skal du få maskinen repareret eller udskifte den med en ny? Hos Søkvist El-Anlæg tilbyder vi reparation og service af alle former for hvidevarer gennem vores hvidevareservice. I denne artikel vil vi udforske spørgsmålet om, hvornår det er bedst at købe nyt, og hvornår reparation af gamle hvidevarer kan betale sig.

   

   

  Læs mere
 • 20/11/2023 - Line Haug 0 Kommentarer
  Spar på elregningen: Sådan reducerer du dit forbrug

  I København hvor tempoet er hurtigt, og omkostningerne kan løbe op, er det afgørende at finde måder at reducere dit elforbrug på. Uanset om du er privatperson eller virksomhedsejer kan Søkvist El-Anlæg hjælpe dig med at tackle denne udfordring og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

   

  Læs mere
 • 20/11/2023 - Line Haug 0 Kommentarer
  Optimering af energiforbrug: Tips til din virksomhed

  Energioptimering er en essentiel komponent i enhver virksomheds økonomi og bæredygtighedsstrategi. Effektiv brug af energi kan være med til at reducere dine omkostninger, og det kan desuden markant mindske virksomhedens miljøpåvirkning. I denne artikel vil vi udforske og dele en række værdifulde tips og råd om, hvordan din virksomhed kan optimere sit energiforbrug og opnå betydelige fordele.

   

  Læs mere
 • 26/09/2023 - Line Haug 0 Kommentarer
  Gør din bolig sikker med et el-tjek fra Søkvist

  Et af de vigtigste aspekter ved din bolig er sikkerheden. El-installationer er en afgørende del af denne sikkerhed, da de kan have indvirkning på alt fra brandrisiko til personlig tryghed. Hos Søkvist tilbyder vi omhyggelige gennemgange af dine el-installationer for at sikre, at der ikke er nogle problemer, der kan føre til brand- eller personskader.

   

  Læs mere