Nyheder

Læs de seneste nyheder & blogindlæg her på siden

 • 15/05/2024 0 Kommentarer
  Grøn energi: Gør dit hjem mere bæredygtigt

  Mange danskere ønsker i dag et mere miljøvenligt og energieffektivt hjem. Du kan både spare penge og få en grønnere hverdag ved at gøre dit hus mere klimavenligt. I Søkvist El-Anlæg arbejder vi hver dag for at skabe mere bæredygtige løsninger, og vi står altid klar til at rådgive dig.

  Læs mere
 • 15/05/2024 0 Kommentarer
  10 insider-tips fra elektrikeren: Spar penge og skab sikkerhed

  Elpriserne stiger, og det kan mærkes i danskernes budget. Men frygt ej, for der er mange måder, hvor du selv kan spare på elregningen og samtidig gøre dit hjem mere sikkert. Vi har samlet 10 insider-tips fra vores dygtige elektrikere her hos Søkvist El-Anlæg, der ikke kun vil spare dig penge, men også sikre dit hjem.

  Læs mere
 • 15/05/2024 0 Kommentarer
  Sådan sikrer du et tillidsfuldt samarbejde med din elektriker

  Det kan være svært at vælge elektriker og endnu sværere at vide, hvordan man sikrer det bedst mulige samarbejde. Læs med her, hvor vi hjælper dig godt på vej med begge dele.

  Alle kommer på et eller andet tidspunkt i kontakt med en el-installatør – om du er lejer, virksomhedsejer, formand i en boligforening eller skal i gang med byggearbejde.

  At finde den rigtige til at tage hånd om de diverse opgaver, der kan opstå i forbindelse med elinstallationer, er afgørende for at arbejdet udføres pålideligt og til din tilfredsstillelse. Det er samtidig vigtigt, at samarbejdet fungerer godt og er tillidsfuldt. Men hvordan sikrer man det? 

   

  Læs mere
 • 20/11/2023 - Line Haug 0 Kommentarer
  Spar tid og penge med el-entrepriser hos Søkvist

  Når du står over for et større renoveringsprojekt, så kan Søkvist Entreprise hjælpe dig med alt fra planlægningfasen til selve byggeriet. Vi sikrer, at du sparer tid og penge med vores el-entrepriser, og vi er med dig hele vejen fra idéen opstår, til byggeriet står færdigt. Vi tager os af alt det praktiske fra kommunikation og koordination med leverandører til projektledelse og overholdelse af tidsplanerne. Kontakt os allerede i dag og hør mere om muligheden for en el-entreprise.

   

  Læs mere
 • 20/11/2023 - Line Haug 0 Kommentarer
  Bæredygtig reparation af el-artikler og lamper

  Har du en gammel lampe eller anden elektronik, som du holder af, og som du gerne vil forlænge levetiden på? Hos Søkvist El-Anlæg reparerer vi de ting, du holder af, og vi er stolte af at være eksperter inden for reparation og vedligeholdelse af el-artikler og lamper.

   

  Læs mere
 • 20/11/2023 - Line Haug 0 Kommentarer
  Hvidevareservice: Skal du købe nyt eller få repareret dine hvidevarer?

  Når dine hvidevarer sætter ud, har du brug for erfarne teknikere, der kan rådgive dig. Skal du få maskinen repareret eller udskifte den med en ny? Hos Søkvist El-Anlæg tilbyder vi reparation og service af alle former for hvidevarer gennem vores hvidevareservice. I denne artikel vil vi udforske spørgsmålet om, hvornår det er bedst at købe nyt, og hvornår reparation af gamle hvidevarer kan betale sig.

   

   

  Læs mere
 • 20/11/2023 - Line Haug 0 Kommentarer
  Spar på elregningen: Sådan reducerer du dit forbrug

  I København hvor tempoet er hurtigt, og omkostningerne kan løbe op, er det afgørende at finde måder at reducere dit elforbrug på. Uanset om du er privatperson eller virksomhedsejer kan Søkvist El-Anlæg hjælpe dig med at tackle denne udfordring og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

   

  Læs mere
 • 20/11/2023 - Line Haug 0 Kommentarer
  Optimering af energiforbrug: Tips til din virksomhed

  Energioptimering er en essentiel komponent i enhver virksomheds økonomi og bæredygtighedsstrategi. Effektiv brug af energi kan være med til at reducere dine omkostninger, og det kan desuden markant mindske virksomhedens miljøpåvirkning. I denne artikel vil vi udforske og dele en række værdifulde tips og råd om, hvordan din virksomhed kan optimere sit energiforbrug og opnå betydelige fordele.

   

  Læs mere
 • 26/09/2023 - Line Haug 0 Kommentarer
  Gør din bolig sikker med et el-tjek fra Søkvist

  Et af de vigtigste aspekter ved din bolig er sikkerheden. El-installationer er en afgørende del af denne sikkerhed, da de kan have indvirkning på alt fra brandrisiko til personlig tryghed. Hos Søkvist tilbyder vi omhyggelige gennemgange af dine el-installationer for at sikre, at der ikke er nogle problemer, der kan føre til brand- eller personskader.

   

  Læs mere